คณะทำงาน

ดร.นันทา จันทร์พิทักษ์

• Faculty: Faculty of Information Sciences and Technology
  • Degrees: PhD, in Information Technology at King Mongkut’s Institute of Technology Ladkrabang, MSc, in Information Technology from Mahanakorn University of Technology, BSc in Mathematics from Burapha University.

Dr. Nanta is a lecturer in the Faculty of Information Sciences and Technology, Mahanakorn University of Technology, Bangkok, Thailand. She got her BSc in Mathematics from Burapha University in 1993 and her MSc, in Information Technology from Mahanakorn University of Technology in 2007 and PhD in Information Technology from King Mongkut’s Institute of Technology Ladkrabang in 2016. Her research interests are in information security, audit and compliance including Blockchain technology.

Last modified onFriday, 05 May 2017 15:32