อาจารย์เเละเจ้าหน้าที่

ดร. ภากร จูเหล็ง

• Faculty: Faculty of Information Sciences and Technology
  • Degrees: Doctor of engineering program in electrical engineering from King Mongkut's Institute of Technology Ladkrabang, Master of Engineering Program in Computer Engineering from King Mongkut's Institute of Technology Ladkrabang, Master of Business Administration from Bangkok University and Bachelor of Engineering Program in Computer Engineering from King Mongkut's Institute of Technology Ladkrabang

Dr. Pakorn is a lecturer in the Faculty of Information Sciences and Technology, Mahanakorn University of Technology, Bangkok, Thailand. He received his master degree in Computer Engineering and Business Administration from King Mongkut's Institute of Technology Ladkrabang and Bangkok University, respectively and doctoral degree in electrical engineering from King Mongkut's Institute of Technology Ladkrabang. His research interests are in the field of embedded system design and development, communication system, optical cryptography, nonlinear optical communication and hybrid computing system.

Last modified onThursday, 05 October 2017 14:51