คณะทำงาน

ผศ.ดร.สุรณพีร์ ภูมิวุฒิสาร

• Faculty: Faculty of Information Sciences and Technology
  • Degrees: PhD, in computer sciences and engineering from the University of New South Wales, M.Sc. in information sciences, the University of Pittsburgh, B.Eng. in computer engineering, Chulalongkorn University

Dr. Suronapee is a lecturer in the Faculty of Information Sciences and Technology, Mahanakorn University of Technology, Bangkok, Thailand. He received his MS degree in information sciences from the University of Pittsburgh in 2007 and PhD in computer sciences and engineering from the University of New South Wales in 2011. His research interests include service economics, trust computing, and software architecture. He is currently the director of Graduate School (ผู้อำนวยการบัณฑิตศึกษา) of the Faculty of Information Sciences and Technology at Mahanakorn University.

Last modified onFriday, 05 May 2017 15:36